Secretaresse merkendesk

Secretaresse merkenrechtpraktijk

Intellectueel eigendom

Functiebeschrijving

Ben jij een (beginnende) secretaresse met affiniteit of interesse in de juridische wereld  en vind je het merkenrecht leuk? Weet je dat merken voor ondernemingen zeer waardevol zijn? Ben je niet bang om in het Nederlands en Engels te communiceren? Vind je het leuk om tussen advocaten en merkengemachtigde te werken in een internationale omgeving in Rotterdam?

Bij Eversheds Sutherland zoeken wij in Rotterdam voor minimaal 4 dagen per week een secretaresse op de Merkendesk dat onderdeel is van de praktijkgroep Intellectueel Eigendom. Je werkt nauw samen met een senior paralegal, een merkengemachtigde en advocaten. Je werk graag nauwkeurig maar wel met een zekere snelheid. Je begrijpt snel hoe systemen en databases werken en kan goed prioriteiten stellen. Je bent dienstverlenend en pro-actief en wil de cliënt en je collega’s graag snel en goed helpen. Je denkt in oplossingen en bent positief ingesteld.

Op  de Merkendesk help je met het registreren van merken en modellen. Je zorgt dat allerhande deadlines worden bijgehouden en opgevolgd door de merkengemachtigde of advocaten. Ook  help je met het registreren van merken (indienen depots), vraag je bewakingen  aan  die  je  verwerkt en  opslaat, je helpt met factureren.  Je  maakt  waar  nodig  dossiers  aan,  dient vernieuwingen  in etc.  Je houdt  de mailbox  in de gaten en verwerkt die  met de nodige  vaart. Het is  een administratieve  baan waarbij  je, ongemerkt, enorm veel  leert  over het merken- en modellenrecht, niet alleen in de Benelux maar wereldwijd! English required want je hebt regelmatig contact met buitenlandse collega’s of agenten.

Eversheds Sutherland is gevestigd in Rotterdam en Amsterdam en in 33 andere landen wereldwijd. Het is een advocatenkantoor dat diversiteit en inclusiviteit zeer hoog in het vaandel heeft. Ons doel is om onze klanten, werknemers en (woon)omgeving te laten floreren. Wij zijn trots op onze cultuur en kernwaarden die ons gedrag bepalen. Onze gezamenlijke kernwaarden zijn  dat we collaborative, creative, professional, open en inclusive zijn. En dat merk je als je met ons praat, dus heb je interesse, schroom dan niet contact op te nemen met de Afdeling HR via telefoonnummer 020 – 5600555, of richt je sollicitatie aan nl-hrm@eversheds-sutherland.com onder vermelding van ‘secretaresse merkendesk’.

Eisen

Onze nieuwe collega beschikt over:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • een talent in organiseren, voortgangsbewaking en signalering;
  • een enthousiaste en proactieve werkhouding;
  • een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;
  • een interesse in het werken binnen een internationale organisatie, waarbij het uitstekend beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal een pré is.

Solliciteren

1 Stap 1Persoonsgegevens
2 Stap 2Upload bestanden
3 Stap 3Versturen
  • Vul onderstaande velden in, zodat we wat meer van je weten.
  • Naam
  • Geboortedatum
  • Adres