Eversheds Sutherland Academy
Eversheds_werken-bij-eversheds-icoon_medaille

Eversheds Sutherland Academy

Nog beter worden
dan je al bent

Eversheds Sutherland Academy

Bij ons krijg je alle kans om nog beter te worden. Jezelf blijven ontwikkelen. Daar hechten wij veel waarde aan. Trainingen en opleidingen stoppen dan ook niet bij het volgen van de beroepsopleiding. Integendeel.

Al onze medewerkers, van alle niveaus, kunnen deelnemen aan de Eversheds Sutherland Academy. Dit opleidingsprogramma is gericht op de advocatuur en het notariaat en in het bijzonder op de specifieke Eversheds Sutherland-praktijk, waarbij de kernwaarden van de advocatuur en het notariaat hoog in het vaandel staan.

Met de Eversheds Sutherland Academy geven wij medewerkers de mogelijkheid om vakinhoudelijke kennis en (persoonlijke) beroepsvaardigheden bij te houden, aan te scherpen en verder te ontwikkelen. De opleidingen en trainingen zijn een aanvulling op de dagelijkse opleiding en begeleiding ‘on the job’.

Wij hechten veel waarde aan de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij verwachten dan ook dat deelnemers bereid zijn er veel tijd en energie in te steken. Een actieve houding en zelfstudie zijn essentieel bij het deelnemen aan het opleidingsprogramma.

De opleiding

De opleiding bestaat uit:

  • Vaktechnische overlegstructuren die tweewekelijks dan wel maandelijks plaatsvinden.
  • Vakinhoudelijke colleges in samenwerking met gastdocenten of universiteiten. Deze colleges vinden een aantal keer per jaar plaats.
  • Diverse internationale trainingen.
  • Het Learning & Management Development System, waarbij je online toegang hebt tot meer dan 400 e-learning modules met een breed scala aan onderwerpen die gericht zijn op het ontwikkelen van zowel zakelijke als persoonlijke vaardigheden.

Makkelijk is anders,
maar ik heb nog nooit zoveel geleerd in zo’n korte tijd.

Lesley Koopmans, advocaat-stagiaire