Vooruitzichten
Eversheds_werken-bij-eversheds-icoon_vliegtuig

Jouw vooruitzichten

Waar wil jij over
vijf jaar staan?

Vooruitzichten

De lat ligt hoog bij ons. Je moet de wil hebben om je iedere dag te verbeteren, de moed hebben om buiten de standaardkaders te denken en in staat zijn om in teamverband intensief samen te werken. Maar tegenover deze eisen staan ook mogelijkheden. Want bij ons krijg je de kans om voor internationale klanten te werken en samen te werken met kantoorgenoten van vestigingen in het buitenland. Daarnaast behandelen wij jou vanaf dag een als een volwaardig lid van het team en krijg je alle kansen om snel te groeien binnen onze wereldwijde organisatie.

Student Stagiair(e)

Vanaf de eerste dag ben je onderdeel van het team en word je als volwaardig gezien en behandeld. Natuurlijk krijg je intensieve begeleiding, en verwachten we ook dat je eigen initiatief toont, je open opstelt, laat blijken dat je wilt groeien in jouw vakgebied en dat je bereid bent om alles aan te pakken. Wat je van deze stage opsteekt, ligt dus ook aan jouw inzet en motivatie.

DIRECT SOLLICITEREN

Je bent niet zomaar binnen,
maar als je eenmaal een plek hebt,
dan hoor je er direct bij.

Omar Saeed, advocaat-medewerker

Stagiair(e)

Als je als stagiair(e) bij ons komt werken, moet je vanaf de eerste dag aan de bak. Wij geloven niet in het kleinhouden van een medewerker totdat diegene zich heeft bewezen. Als jij wordt aangenomen, hebben wij vertrouwen in jou. Natuurlijk krijg je niet direct de moeilijkste dossiers op jouw bureau, maar wij zien je vanaf de eerste minuut als een volwaardige collega. Daarnaast ga je aan de slag binnen een praktijkgebied en daar blijf je actief. Hierdoor kom je in aanraking met alle facetten van het praktijkgebied waarbinnen je werkt. Je krijgt dus alle kansen om je te ontwikkelen tot een specialist die in staat is om slimme oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken van onze internationale klanten. Wil jij deze uitdaging aangaan en onderdeel uitmaken van een hecht team waar een open cultuur heerst, neem dan contact op of solliciteer direct.

KENNISMAKINGSLUNCH

Bekijk vacatures

Medewerker

Als medewerker ontwikkel je je als professional in de breedste zin van het woord. Je wordt geacht om je nog verder in jouw vakgebied te verdiepen. Zodat je een echte specialist wordt, degene die onze nationale en internationale cliënten van de beste adviezen voorziet en met hen meedenkt als het gaat om het benutten van nieuwe mogelijkheden. Maar ook op andere gebieden maak je een ontwikkeling door. Zo moet je een eigen cliëntenbestand opbouwen, lever je een wezenlijke bijdrage aan de cultuur van ons kantoor en zorg je ervoor dat de collega’s die jij begeleidt en opleidt, zich gezien voelen. Daarnaast maak je steeds meer kennis met de internationale kant van Eversheds Sutherland, want je kunt voor een bepaalde periode aan de slag in het buitenland en op die manier jouw internationale netwerk vergroten en verdiepen.

Bekijk vacatures

Overig

Naar wat voor functie jij ook op zoek bent, er is een aantal zaken dat voor iedere functie geldt. Dat de kern van ons kantoor vormt. Eversheds Sutherland, een internationaal kantoor dat staat voor professionaliteit met een open cultuur en een groot hart voor cliënten. Wij zijn een hecht team dat intensief met elkaar samenwerkt en waarin iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en zichzelf te zijn.

BEKIJK VACATURES

Nog even dit

Als jij overweegt om bij ons te solliciteren voor een baan als stagiair(e), weet dan dat wij veel van jou vragen. Wij verwachten namelijk dat jij je constant ontwikkelt op jouw vakgebied. Dat jij bereid bent om verder te kijken dan het dossier dat op jouw bureau ligt en het advies dat de cliënt verwacht. Dat jij ons en onze cliënten verrast met creatieve oplossingen waaraan niemand heeft gedacht, met mogelijkheden die niemand anders heeft gezien. Natuurlijk heb jij tijd nodig om in deze rol te groeien en die tijd krijg je ook. Tegenover deze verwachtingen staat dat jij onderdeel uitmaakt van een internationaal kantoor met een open cultuur, waar iedereen gelijkwaardig wordt behandeld en waar je de ruimte krijgt om te groeien.