Kandidaat-notaris ondernemingsrecht (6-9jaars)

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht (6-9 jaars)

Notariaat

Functiebeschrijving

Eversheds Sutherland is een internationaal advocaten- en notariskantoor met 74 kantoren in 35 landen met meer dan 3000 top-juristen. Wij leveren juridische diensten van de hoogste kwaliteit, vanuit Nederland of over de grenzen vanuit onze kantoren in Afrika, Azië, Europa, het Midden Oosten en de USA. Hierdoor zijn we in de unieke positie om onze nationale- en internationale cliënten in elke tijdzone van dienst te zijn. Dagelijks adviseren wij middelgrote, grote en beursgenoteerde ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast rekenen we overheden en non-profit instellingen tot onze vaste cliënten. In Nederland hebben wij kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

Eversheds Sutherlands is een internationaal kantoor (global top-10) dat zich richt op alle commerciële praktijkgebieden die relevant zijn voor (inter)nationaal opererende cliënten en daarnaast op specifieke diensten die lokaal relevant zijn. De notariële praktijk met nadruk op ondernemingsrecht, (commercieel) vastgoed en financieringen is een praktijk die specifiek voor Nederland van zeer groot belang is en al sinds jaar-en-dag een vast onderdeel van onze dienstverlening aan cliënten. Het notariaat is zeer goed ingebed in de lokale markt en staat bovendien, via ons netwerk, in nauwe verbinding met andere disciplines en internationale transacties, cliënten en collega’s. Bovendien is de groei van kantoor in Nederland (waaronder het notariaat) een belangrijk onderdeel van strategie van kantoor.

Het notariële team in Amsterdam wordt geleid door twee jonge enthousiaste partners: Wieger ten Hove en Max van Drunen. Zij hebben zich (redelijk) recent aan kantoor verbonden en maken graag onderdeel uit van deze groeiagenda.

Wieger & Max hechten in de uitoefening van hun notariële praktijk zeer aan: ambitie, brede (juridische) interesse & specialisatie, collegiale & enthousiaste instelling, integriteit & verantwoordelijkheid, de mens-achter-de-collega, work-life-balance en ondernemerszin & creativiteit.

Wieger ten Hove richt zich als corporate partner op de verdere uitbouw en versterking van de notariële ondernemingsrechtpraktijk, als integraal onderdeel van de Nederlandse en wereldwijde Corporate/M&A praktijk. Naast (duurzame) energie zijn belangrijke sectoren van aandacht technology, media & telecoms and life sciences.

Als kandidaat-notaris werk je aan uitdagende vraagstukken binnen deze rechtsgebieden en word je veelzijdig en op hoog niveau uitgedaagd. Wij zijn enthousiast en betrokken, zowel bij onze cliënten als binnen kantoor. Daarnaast werk je nauw samen met onze advocaten en onze internationale collega’s.

 

Eisen

De perfecte match voor deze functie:

– heeft minimaal 6 jaar werkervaring als kandidaat-notaris binnen ondernemingsrecht;
– heeft interesse in het werken bij een internationale organisatie;
– is nauwkeurig;
– beschikt over een commerciële en dienstverlenende instelling;
– heeft een zelfstandige werkhouding, maar werkt ook graag in teamverband;
– heeft een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Solliciteren

1 Stap 1Persoonsgegevens
2 Stap 2Upload bestanden
3 Stap 3Versturen
  • Vul onderstaande velden in, zodat we wat meer van je weten.
  • Naam
  • Geboortedatum
  • Adres