Advocaat-stagiair(e) Banking & Finance

Advocaat-stagiair(e) Banking & Finance

Functiebeschrijving

Eversheds Sutherland is gevestigd in Rotterdam en Amsterdam en in 33 andere landen wereldwijd. Het is een advocatenkantoor dat diversiteit en inclusiviteit zeer hoog in het vaandel heeft staan. Ons doel is om onze cliënten, werknemers en gemeenschap te laten floreren. Wij zijn trots op onze cultuur en kernwaarden die ons gedrag bepalen. Onze gezamenlijke kernwaarden zijn dat we collaborative, creative, professional, open en inclusive zijn. En dat merk je als je met ons praat, dus heb je interesse, schroom dan niet contact op te nemen met de Afdeling HR via telefoonnummer 020 – 5600555.

Ons Banking & Finance team houdt zich bezig met (cross-border) financieringen. Het team begeleidt onder meer (buitenlandse) corporates, projectontwikkelaars, banken en alternatieve kredietaanbieders bij het financieren van duurzame energieprojecten, vastgoedportefeuilles, in het kader van acquisities en bij corporate herfinancieringen. Van AEX-fonds of BigTech tot MKB en gespecialiseerde partijen die bijvoorbeeld het verschil willen maken bij de energietransitie of in de vastgoedsector.  

Het team bestaat uit een partner en twee advocaat-medewerkers. Dit gezellige team werkt vanuit Amsterdam en Rotterdam, waardoor je makkelijk en snel alle medewerkers van Eversheds Sutherland Nederland kan leren kennen. Vaste standplaats in Amsterdam (vanuit ons nieuwe kantoor!) of Rotterdam is bespreekbaar. Ook met internationale banking & finance collega’s zul je geregeld contact hebben.

Het team is gecommitteerd om je te helpen om je te ontwikkelen tot een uitstekend finance advocaat en een omgeving te creëren waarin je met voldoening werkt aan gevarieerde projecten. Collegialiteit, ambitie, ontwikkeling, interesse, de mens-achter-de-collega, van tijd tot tijd stevig doorwerken maar ook ruimte voor ontspanning, integriteit en verantwoordelijkheid zijn belangrijke speerpunten.  

Eisen

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair(e):
• met een voltooide studie Nederlands recht;
• met relevante stage ervaringen, werkstudentschap of anderszins affiniteit met dit rechtsgebied;
• met een zelfstandige werkhouding, die ook graag in teamverband werkt;
• met een praktische aanpak en een pro-actieve, dienstverlenende instelling;
• met een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Solliciteren

1 Stap 1Persoonsgegevens
2 Stap 2Upload bestanden
3 Stap 3Versturen
  • Vul onderstaande velden in, zodat we wat meer van je weten.
  • Naam
  • Geboortedatum
  • Adres