Vooruitzichten
Eversheds_werken-bij-eversheds-icoon_vliegtuig

Jouw vooruitzichten

Waar wil jij over
vijf jaar staan?

Vooruitzichten

Voor alle duidelijkheid: wij verwachten veel van onze mensen. En dus ook van jou als je bij ons komt werken. Wij willen dat je inzet toont, je collegiaal opstelt, werk naar je toetrekt zonder jezelf te overschreeuwen om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar tegenover onze eisen staan heel veel mogelijkheden. Want als jij je ontwikkelt, als professional en als mens, dan ligt er een mooie carrière in het verschiet.

Student Stagiaire

Natuurlijk gooien wij je niet zomaar in diepe, maar het is ook niet de bedoeling dat je tijdens jouw stage een beetje toekijkt. Je doet volwaardig mee, maar je krijgt ook de begeleiding die je nodig hebt. Je wordt intensief begeleid door een coach. Hoeveel jij tijdens de stage opsteekt, ligt aan jezelf. Aan hoeveel eigen initiatief je neemt. Aan jouw bereidheid om alles aan te pakken wat er tijdens de stage op je pad komt. Anders gezegd: wij zorgen voor de begeleiding, jij voor de energie. Vind je dit een goede deal en zit je in het laatste jaar van jouw studie, solliciteer dan direct.

DIRECT SOLLICITEREN

Je bent niet zomaar binnen,
maar als je eenmaal een plek hebt,
dan hoor je er direct bij.

Omar Saeed, advocaat-medewerker

Stagiaire

Als je als stagiaire bij ons komt werken, moet je vanaf de eerste dag aan de bak. Wij geloven niet in het klein houden totdat iemand zichzelf heeft bewezen. Dat is zonde van de tijd en energie. Als je wordt aangenomen, hebben wij vertrouwen in jou. Natuurlijk ben je dan nog onervaren en krijg je niet direct de moeilijkste dossiers op jouw bureau maar wij zien jou vanaf de eerste minuut als een volwaardige collega.

Een ander voordeel is dat je bij ons aan de slag gaat binnen een praktijkgebied en daar actief blijft. Wat overigens niet betekent dat je steeds hetzelfde kunstje doet. Integendeel. Je krijgt te maken met alle facetten van het praktijkgebied waarbinnen jij werkt. Zo word jij steeds uitgedaagd en ontwikkel je je tegelijkertijd tot een echte specialist. En daar houden wij van, van specialisten. Wij zijn erg gecharmeerd van eigen initiatief. Een ieder die dat toont, kan op onze support rekenen. Die helpen wij waar wij kunnen. En – ook niet onbelangrijk – die belonen wij met meer dan een schouderklopje. Spreekt bovenstaande jou aan, meld je dan aan voor een kennismakingslunch of solliciteer direct.

KENNISMAKINGSLUNCH

Bekijk vacatures

Medewerker

Van een medewerker verwachten wij veel. Zo word je geacht je (nog) verder te verdiepen in jouw eigen vakgebied zodat je een echte specialist wordt. Uiteraard word je hierin door ons gesteund: je krijgt alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt. Maar ook op andere gebieden moet je een ontwikkeling doormaken. Je moet niet alleen cliënten aan je binden, maar wij verwachten ook dat je een eigen cliëntenbestand opbouwt (waarvoor je uiteraard een passende vergoeding ontvangt). Ook krijgt jouw baan steeds meer een internationaal tintje. Je kunt als medewerker namelijk voor kortere periodes aan de slag op buitenlandse kantoren. Uiteraard zit hier wel de verplichting aan vast om jouw internationale netwerk flink te vergroten en te verdiepen. En last but not least ben je als medewerker ook nog opleider, begeleider en buddy van (student-) stagiaires.

Bekijk vacatures

Overig

Naar wat voor functie je ook op zoek bent, er zijn een aantal zaken die voor iedere functie gelden. Die de kern van ons kantoor vormen. Eversheds Sutherland staat voor professionaliteit, het is een servicegericht kantoor met een groot hart voor cliënten. En ondanks dat er bij ons hard wordt gewerkt en wij onderdeel zijn van een groot internationaal netwerk, vormen wij een hecht team.

BEKIJK VACATURES

Nog even dit

Als je overweegt om bij ons te solliciteren voor een baan als stagiaire, weet dan dat wij veel van jou vragen. Wij verwachten namelijk dat jij je constant ontwikkelt op jouw vakgebied. Dat je bereid bent om verder te kijken dan het dossier dat op jouw bureau ligt en het advies dat de cliënt verwacht. Dat jij ons en onze cliënten verrast met creatieve oplossingen waaraan niemand heeft gedacht, met mogelijkheden die niemand anders heeft gezien. Natuurlijk heb jij tijd nodig om in deze rol te groeien en die tijd krijg je ook. Wij verwachten niet dat je werkweken van tachtig uur gaat maken. Bij ons moet je hard werken, maar jezelf over de kop werken om wat te bereiken is niet de manier. Daar geloven wij niet in. Dat is niet goed voor jou, niet voor de kwaliteit van jouw werk en dus ook niet voor onze cliënten. En daar gaat het uiteindelijk om.