Advocaat medewerker Banking & Finance

Advocaat medewerker

Banking & Finance

Functiebeschrijving

Eversheds Sutherland is een internationaal advocaten- en notariskantoor met 66 kantoren in 32 landen met meer dan 2400 topjuristen. Wij bieden juridische adviezen van de hoogste kwaliteit, ongeacht of wij opereren in Nederland of over de grenzen vanuit onze kantoren in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. Hierdoor zijn wij in staat om onze nationale en internationale cliënten van dienst te zijn met uitstekende adviezen. Dagelijks adviseren wij middelgrote, grote en beursgenoteerde ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast rekenen we overheden en non-profit instellingen tot onze vaste cliënten. In Nederland hebben wij kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

De werkzaamheden binnen de sectie Banking & Finance richten zich op financieringen & zekerheden en financieel toezicht. De praktijk heeft in belangrijke mate een internationaal karakter. Wij treden niet alleen op voor (buitenlandse) banken, corporates en investeringsmaatschappijen, maar ook voor fintech start-ups. Als advocaat-medewerker werk je zelfstandig aan projecten en heb je veelvuldig contact met interne en externe cliënten.

Eisen

Wij zijn op zoek naar een advocaat medewerker:
• met een afgeronde advocaat stage;
• met een zelfstandige werkhouding, die ook graag in teamverband werkt;
• met ondernemerschap en creativiteit;
• met een praktische aanpak en een pro-actieve, dienstverlenende instelling;
• met een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Belangstelling?

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer, biedt Eversheds Sutherland Netherlands volop ruimte voor ontwikkeling, zowel nationaal als internationaal. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Matthijs Bolkenstein, Partner Banking & Finance, op telefoonnummer 020 5600 636 of Lucas Lustermans, Partner Banking & Finance, op telefoonnummer 010 2488 031. Contact met de afdeling HR&O op telefoonnummer 010 2488 008.

 

Solliciteren